Grill Peace: Keramika Henryja Marića i nastup Trija 3

Publika je komunicirala s bendom kroz rupu na vratima koju je motornom pilom izrezao Pekica (Z. A.)
Publika je komunicirala s bendom kroz rupu na vratima koju je motornom pilom izrezao Pekica (Z. A.)

Samo je u kultnim Šikutima nedaleko od Savičente moguć originalan, konceptualan koliko i duhovit čin da grupa za javnog nastupa svira u zatvorenoj prostoriji, a da publika može komunicirati s bendom jedino kroz rupu na ulaznim vratima veličine 20-ak puta 10-ak centimetara, koju je na početku koncerta motornom pilom izrezao domaćin Darko Pekica.

Uz njegovo već tradicionalno dobro domaćinstvo, koje ni ovaj put nije zakazalo, uz ukusan i obilat roštilj, sinoć je u Šikutima, u okviru programa Grill Peace United, otvorena izložba blata i keramike pulskog umjetnika Henryja Marića.

Tom je prilikom na istom mjestu nastupio Trio 3, s energičnim Henryjem na basu, dok je bubanj zdušno svirao Nadan Rojnić, multimedijalni umjetnik, autor svih omota albuma Francija Blaškovića. I Franci je bio prisutan na ovom raritetnom underground događaju u Šikutima, bodreći bend nakon završetka svake pjesme. Paralelnu debatu o najboljoj deliciji s roštilja zaključio je Franci, rekavši da je pored kobasica, ćevapa i pečenih paprika, najukusnija - piletina. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter