Grgić: Promjene koje će svima donijeti boljitak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Pozivam sve građane da izađu na izbore i glasaju za jedinu opciju koja može donijeti stvarne promjene na bolje svima, ne samo podobnima, a to je Ladonja, kazao je nositelj liste ove stranke za Gradsko vijeće Umaga Dubravko Grgić.

Pred Ladonjom je i nakon ovih izbora težak i predan posao, a Grgić je uvjeren da sve više građana uviđa da njihova stranka jedina donosi konkretna rješenja za konkretne probleme građana.

- Našu listu kandidata čini više od 40 posto žena, imamo dosta mlađih i profesionalno vrlo različitih ljudi. Projekte koje smo inicirali u prošlom mandatu namjeravamo završiti u sljedećem, uz dodatne projekte za koje vjerujemo da ih Umažani prepoznaju kao značajne. Kompleks javne garaže s pratećim poslovnim prostorima našem je gradu potreban, kao i srednja škola, poglavito smjer poljoprivrede.

Inkubator za poslovne početnike, mlađe osobe, u kojima će zajednički prostori i režije omogućiti znatne uštede, značajno će olakšati početak poslovanja i osigurati nova radna mjesta. Objedinjena javna nabava kod privatnih iznajmljivača projekt je koji Umag može pozicionirati vrlo visoko, kao povoljnu i kvalitetnu turističku destinaciju, kazao je Grgić.

Njihova stranka, objasnio je nositelj liste, borit će se za transparentnost rada gradske i županijske uprave, dok su projekti poput e-Referenduma i niskoenergetske poticane stanogradnje također razrađeni i atraktivni građanima. Kod poticane stanogradnje Ladonja misli stvoriti uvjete za izgradnju stanova čija će cijena po četvornom metru biti između 700 i 750 eura.

Na predstavljanju spomenuti su i drugi projekti i planovi iz njihovog programa, poput uključenja građana u procese odlučivanja, pri čemu će se pobrinuti za jednostavnije i kvalitetnije praćenje sjednica vijeća kroz redovne sažetke. Kane realizirati projekt Zdravi grad, u koji će biti uključeni svi oni kojima će funkcioniranje te institucije olakšati život.

Uz Grgića na ovoj su listi Robert Vuković, Igor Lukin, Ondina Šimičić, Valdi Blašković, Alenka Pejić, Robert Pauro, Marko Prodan, Edona Berisha, Saša Rupena, Željko Vlatković, Deana Damiani, Manfred Šošter, Anamarija Marenić, Tanja Celić, Marija Lakić i Damir Jurišević. (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter