Grdović: U Istri se osjećam kao kod kuće

Mladen Grdović (Arhiva/S. MILJEVIĆ)
Mladen Grdović (Arhiva/S. MILJEVIĆ)

Danas u sklopu "Božića u Svetvinčetu" slijedi još jedan veliki tulum - koncert Mladena Grdovića. Uoči koncerta s tim smo, svima dobro znanim glazbenikom, razmijenili nekoliko rečenica.

Iako u velikoj gužvi između nastupa od Zadra, Splita, Opatije, Murtera, Zagreba, Grdović je istaknuo da se veseli dolasku u Svetvinčenat kod, kako je rekao, njemu posebno dragih Istrijana.

Kazao je da je ove godina puno nastupao u Istri. Još krajem veljače, tek što se bio vratio iz Australije, nastupio je u Istri, u Žminju, a tijekom ljeta nastupao je u Gračišću, Vrsaru, Pazinu, Vižinadi, Baderni i Motovunu, a za kraj godine, pred njim je već tradicionalni božićni koncert u Svetvinčentu.

- Iskreno, tom se koncertu jako radujem, upravo zato što je to tradicionalno već treća godina za redom s mojim Istrijanima u Svetvinčentu, veli nam Grdović.

U Istri se osjećam kao kod kuće, rekao je, dodajući da u Istri ima puno prijatelja. Upravo zato je i napisao nekoliko pjesama na tu temu poput "Maria Bella Istrijana", "Kad se ženi mladi Istrijan", s kojima je nastupao na MIK-u.

- Nadam se da ćemo zajedno s mojim Istrijanima, moja grupa Romantic i ja napraviti lijepu feštu u Svetvičentu povodom Božića, zaključio je Grdović, poželjevši čitateljima Glasa Istre i ostalim građanima blagoslovljen i čestit Božić uz puno mira i ljubavi te sretnu i uspješnu novu 2014. godinu. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter