Gradu Puli nagrada PRO.PR Vision City

Grad Pula (D. ŠTIFANIĆ)
Grad Pula (D. ŠTIFANIĆ)

Pulski gradonačelnik Boris Miletić u Opatiji je primio međunarodno priznanje PRO.PR Vision City, nagradu Gradu Puli za sustavnost u upravljanju komunikacijama i uspješnost u promidžbi unutar i izvan granica Hrvatske. Priznanje PRO.PR Vision City dodjeljuje se u sklopu regionalne konferencije o odnosima s javnošću PRO.PR, koja je prošlog tjedna u Opatiji okupila međunarodne stručnjake s polja komunikacijskog menadžmenta.

Miletić je izrazio zadovoljstvo dobivenom nagradom, istaknuvši da je ona još jedan dokaz truda i zalaganja Pule u primjeni moderne dvosmjerne komunikacije.

- Iznimno sam sretan što se trud Grada Pule prepoznaje i izvan granice Hrvatske, a ova će nagrada svima u Gradu poslužiti kao dodatno ohrabrenje da nastavimo putem transparentne i otvorene komunikacije, istaknuo je Miletić.

Nagrada je Gradu Puli dodijeljena na temelju kriterija stvaranja dodatnog publiciteta, unutar i izvan granica države kroz kulturni, sportski ili gospodarski događaj, odnosno arhitektonskim obilježjem ili nekim drugim vrijednim obilježjem. Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awardsa iz Hrvatske su Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu), Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija) i Stjepan Malović (Sveučilište u Zadru). Među petnaest nagrađenih nalazi se i Alex Aiken, izvršni direktor komunikacija vlade Velike Britanije, dok je najuspješnijim menadžerom koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje tvrtke uspješno implementira odnose s javnošću proglašen Emil Tedeschi.

- Ova je nagrada utemeljena da se ne zaborave pojedinci koji svakodnevno u sjeni različitih projekata, događaja, tvrtki ili institucija praktično upravljaju komunikacijama, a s druge strane, nesebično i na svoj način, doprinose razvoju struke odnosa s javnošću, izjavio je predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić, ujedno utemeljitelj ovog međunarodnog priznanja. (N. SOFTIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter