Gradonacelnikovoj kceri ukrali 20.000 €

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Grandiozna svadba na kojoj je gospicki gradonacelnik Milan Kolic udavao kci vec je duže vrijeme velika prica u Lici. Uz sve lijepo i pompozno, svecanost je dobila i neželjenu aferu koja još nije riješena. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je iz sobe mladenaca nepoznati lopov odnio velik dio novca koji su gradonacelnikova kci i njen suprug dobili kao dar od gostiju.

Svecanost s tristotinjak uzvanika održana je u Prašini, jednom od najpoznatijih gospickih restorana, kažu naši sugovornici. Saznajemo da policija vodi ozbiljnu istragu, ali se ne zna što su dosad uspjeli prikupiti. Upuceni u pricu smatraju da je nestalo najmanje desetak, a možda i dvadesetak tisuca eura.

Naravno, procjene variraju jer nitko ne zna koliko je tko od gostiju dao. Naši sugovornici kažu da je na svadbi bio i Darko Milinovic, ministar zdravstva, prijatelj gradonacelnika Kolica, koji je jedan od najutjecajnijih lickih politicara i jedan od najdugovjecnijih hrvatskih gradonacelnika.

Sugovornici poznati redakciji isticu da u sobu nije provaljeno na nasilan nacin. Navodno su postojala samo dva kljuca, od kojih su jedan imali mladenci, a drugi restoran. Cini se da je pljackaš bio vrlo vješt te da je sve ranije pripremio i da mu ti kljucevi nisu trebali, kažu naši sugovornici. Isticu i da je zanimljivo da je u sobi ostao dio novca skupljan kao tradicionalni prilog uz cvijece koje se stavlja na revere.

Policija utvrduje osnovne cinjenice, primjerice tko je imao pristup do sobe u kojoj su bile koverte s novcem, tko je mogao do kljuceva i slicno, što se uobicajeno istražuje u takvim situacijama. Iz neslužbenih izvora saznajemo da je cak korišten i detektor laži kojem su se neki dobrovoljno podvrgli da bi se što je moguce prije sve razjasnilo.


Podijeli: Facebook Twiter