Gradonačelnik čestitao misici Eleni Jung

Elena Jung u društvu vodnjanskog gradonačelnika Klaudia Vitasovića
Elena Jung u društvu vodnjanskog gradonačelnika Klaudia Vitasovića

Gradonačelnik Klaudio Vitasović primio je u Maloj vijećnici Elenu Jung, inače rođenu Vodnjanku, povodom njene pobjede na izboru za Miss Istre koje je održano proteklog vikenda u Puli.

Čestitajući joj na uspjehu, Vitasović je rekao kako su svi vrlo ponosni na nju, zaželjevši joj pritom mnogo uspjeha u daljnjem natjecanju za Miss Hrvatske.

"Na ovaj način ti predstavljaš Vodnjan diljem Hrvatske, a ujedno si i promotorica svog zavičaja", poručio je Eleni vodnjanski gradonačelnik.

Podsjetimo, Elena Jung ima 17 godina i pohađa pulsku Strukovnu školu, a u slobodno vrijeme bavi se odbojkom, trčanjem, a zanimaju je fotografija i manekenstvo. Nastup na izboru Miss Istre, korak je koji je vodi do narednog nastupa za izbor Miss Hrvatske. Naime, to je ujedno prilika da se diljem Hrvatske čuje o Vodnjanu, a kako poručuju iz Grada Vodnjana, Elena je na svojevrstan način "ambasadorica" svojeg kraja. Podsjetimo, kako će Elena sudjelovati na izboru za Miss Hrvatske, koji će se održati u Crikvenici 12. lipnja. (D. B. P.) 

 


Podijeli: Facebook Twiter