Gradit ćemo novi stadion za dvije tisuće gledatelja

Roberto Bradić (M. MIJOŠEK)
Roberto Bradić (M. MIJOŠEK)

Dok su se njegovi nogometaši na terenu borili za ulazak u polufinale Kupa Istre, Roberto Bradić, predsjednik NK Novigrad, je s udaljenosti tribina na SRC Uljanik Veruda promatrao ogled. Smiren i staložen. Iako je rezultat bio negativan za njegovu momčad ničim nije odavao nervozu.

- Trener je malo ispremiješao momčad za kup utakmicu, ali to se ne bi smjelo primijetiti, jer imamo 26 igrača koji su manje više svi podjednaki. Mogu reći da se možda dva ili tri igrača ističu svojom kvalitetom i iskustvom, kao na primjer Bjelanović kojeg na ovoj utakmici nema ili pak Grujević koji igra, a sve ostalo je manje više podjednako. Iz tog razloga činjenica da je momčad ponešto drugačija nego što je to na prvenstvenim utakmicama ne bi trebala imati nikakav utjecaj na igru i rezultat u konačnici - opisao je predsjednik Novigrada Roberto Bradić momčad koja je istrčala u četvrtfinalu Kupa u Puli.

Iskreno, u razgovor nismo krenuli zbog Kup utakmice, već zbog sasvim druge teme koja je ovih dana zaintrigirala ne samo novigradsku sportsku javnost, nego i puno šire javno mnijenje koje prati nogomet. Naravno, riječ je o licenci Nogometnog kluba Novigrad za nastup u Drugoj HNL.

- Da, to trenutno zanima puno njih, ne samo u Istri, nego i u cijeloj Hrvatskoj. Mogu reći, odnosno potvrditi da smo, što se tiče papira, riješili apsolutno sve. Na objektu, odnosno infrastrukturi moramo još malo poraditi, nešto već jesmo, nešto tek slijedi, no korak po korak približavamo se onom što se od nas očekuje i sve će biti spremno početkom ljeta.

Iako se može reći da je glavnina posla već odrađena, Bradić neće, dok to ne bude sto posto sigurno, potvrditi ništa. (Boris VIDULIN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter