Gradi se infrastruktura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Štangi, na izlasku iz grada prema Puli, gdje se trenutno grade i ureduju novi trgovacki centri, gradi se i infrastruktura. Rekonstruira se i širi Ulica brace Božic, grade ceste unutar trgovacke zone te kružni tok koji ce voditi u novi, vec izgradeni centar Plodine i u Lidl, gdje su poceli zemljani radovi, a nastavak se ocekuje na jesen.

Na dionici Ulice brace Božic grade se oborinska i fekalna kanalizacija, bit ce postavljena nova javna rasvjeta, odvodne i plinske cijevi, pa je ona zatvorena, a vozila se preusmjeravaju na Fažansku i Ulicu Hermana Dalmatina iz koje ce se ulaziti u novu trgovacku zonu.

Radovi ce biti dovršeni do 15. lipnja kada na snagu stupa i gradska odredba o prestanku radova na otvorenom zbog pocetka turisticke sezone. Vrijednost radova je pet milijuna kuna, a izvodi ih pulska Cesta.

Na istom ce se mjestu uskoro graditi i trgovacki centar Mercator, no kako saznajemo od procelnika odjela za prostorno i urbanisticko planiranje i izgradnju objekata Ivana Begica, oni su odgodili pocetak radova zbog izmjene projekta.

 

Slike:Array ( [0] => Array ( [name] => Array ( [0] => - GL339300.JPG ) [pos] => 1 [caption] =>

Radovi u Ulici brace Božic

M. MEDIC

) [1] => Array ( [name] => Array ( [0] => - GL339302.JPG ) [pos] => 1 [caption] =>

Pocela gradnja Lidla

M. MEDIC

) ) \n

Ostali tekst:

 


Podijeli: Facebook Twiter