Grad Vodnjan ima novu internetsku stranicu


U novu godinu Grad Vodnjan ušao je s novom internetskom stranicom. Adresa je, naravno ostala ista - www.vodnjan.hr - ali je stranica vizualno i sadržajno bitno izmijenjena. Pregledom stranice lako smo došli do svih važnijih dokumenata Grada, službenih novina, glasila Attinianum, zahtjeva i digitalnih izvoda namijenjenih građanima…

Iz Upravnog odjela za poslove gradonačelnika napominju da se sada korisnicima sadržaji nude preglednije, a ujedno im olakšava pronalazak potrebnih informacija. To se odnosi na objavljene natječaje i aktualnosti, informacije o manifestacijama koje se održavaju na području Grada, poslovanje gradske uprave, pristupe zahtjevima u digitalnom obliku, pristupe informacijama i brojne druge aspekte svakodnevnog življenja i poslovanja na području Vodnjanštine.

Web stranica je radi lakšeg snalaženja podijeljena u četiri glavne kategorije koje obuhvaćaju "Život na Vodnjanštini", "Komunalne usluge", "Poslovati na Vodnjanštini" i "Gradska uprava", a novina su i takozvani popularni sadržaji putem kojih se na jednostavniji i brži način direktno dolazi do najtraženijih sadržaja na stranici. Pod rubrikom "Aktualnosti" uvijek su istaknuti aktualni natječaji, novosti i manifestacije.

Uz to, nova web stranica gradske uprave sada je i direktno povezana sa stranicom Turističke zajednice Vodnjana (vodnjandignano.com) pružajući tako potrebne informacije o Vodnjanu, Galižani, Peroju, Barbarigi i ostalim naseljima.

- Web stranica obogaćena je brojnim fotogalerijama koje upotpunjuju ovu novu online "priču", ističu u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika. Naravno, stranica je dvojezična, pa se sadržaji mogu pregledavati uz hrvatski ili talijanski jezik tekstova. U izradu nove web stranice Grad Vodnjan uložio je oko 39.000 kuna. (Z. STRAHINJA)


Podijeli: Facebook Twiter