Grad napokon osigurao prijevoz i ulaznice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon više od tri tjedna povuci-potegni natezanja s Gradom oko osiguravanja privremenih uvjeta za treniranje poreckih plivaca kojima je do daljnjeg, a možda i trajno uskraceno treniranje u bazenu poreckog hotela Pical, na koji možda više nece ni biti postavljen balon koji je prije nepune dvije godine kupio Grad Porec, plivaci "Poreca" u ponedjeljak su u Novigradu trenirali napokon o trošku grada.

Nakon treceg obecanja gradonacelnika Edija Štifanica da ce klubu biti organiziran i placen prijevoz te ulaznice za bazen hotela Maestral u Novigradu, gdje Porecani treniraju od 24. rujna pa do daljnjeg, plivace je u ponedjeljak cekao prijevoz ispred dvorane Veli Jože, a u novigradskom hotelu u ponedjeljak im nisu naplatili karte. No, kombinacija s treniranjem u Novigradu moci ce potrajati samo do 1. studenog jer se taj hotel sredinom sljedeceg mjeseca zatvara, a bazen ce vec za manje od mjesec dana biti izvan funkcije.

Plivaci "Poreca" te tamošnjeg kluba daljinskog plivanja i vaterpolo klub našli su se u neobranom groždu nakon što im je Riviera, vlasnik hotela Pical, zatvorila vrata za daljnje treniranje u njihovom bazenu, zbog duga za najam, odnosno njegovo korištenje, koji je u proteklom periodu, maksimalno efektivnih devet mjeseci, narastao na više od 500.000 kuna, a za koji je odgovorna Sportska zajednica Grada Poreca, koja s Rivierom tj. Picalom ima sklopljen ugovor o najmu.


Podijeli: Facebook Twiter