Gracioznih 18 Puljanki na Vallelungi

S otvorenja izložbe "Vallelunga Dreams" (N. LAZAREVIĆ)
S otvorenja izložbe "Vallelunga Dreams" (N. LAZAREVIĆ)

Zlatko Gotovac i Mihaela Tikvicki predstavili su se preksinoć u foajeu pulskog kina Valli serijom fotografija inspiriranih ženskim duhom i pojavom. Izložba nosi naziv "Vallelunga Dreams", postavljena je u povodu Dana žena, a ovo dvoje autora na istom je mjestu izlagalo i prije dvije godine.

Izložba uključuje 18 fotografija u boji velikog formata, a portretirane su Puljanke Dora Roce Grbac, Ana Lučić, Maja Obradović, Mihaela Tikvicki, Irena Kuhar Giorgi, Ivana Cetina, Sanda Adamić, Maja Sabljak, Elza Legović, Iva Vitasović, Michelle Korenić, Tea Flego, Nika Spasić, Estella Zanetti, Zoja Poropat, Klara Bakija, Nives Galić i Martina Srdojević.

Fotografije su u cijelosti izvedene pred autentičnim kulisama bivše vojarne u pulskom zaljevu na prostoru Vallelunge, čime su autori htjeli povezati interijere prošlih vremena s gracioznošću, elegancijom i profinjenošću ženskog univerzuma.

- Lijepo je ponovno se družiti. Sve je ovo spontano nastalo kao i prije dvije godine. Hvala kinu Vali, a najveće hvala djevojkama, rekao je Zlatko Gotovac. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter