Grace Rwaramba o 17 godina s Jacksonovom obitelji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S iznenadnom smrcu Michaela Jacksona pocelo se raspetljavati klupko njegovog misterioznog života, života u kojem posljednjih godina nije postojalo niceg osim teške ovisnosti o lijekovima. Premda ovisnost kralja popa nikad nije bila nepoznata, ispovijest 42-godišnje Grace Rwaramba, nekadašnje tajnice Michaela Jacksona, a kasnije dadilje njegovo troje djece, koja je u obitelji provela 17 godina, govori kako su snažni lijekovi pokojnog glazbenika odveli u virtualni svijet.

Michael Jackson vec dugo nije bio svjestan s kime radi, kakve ugovore potpisuje, koliko je novca posudio od bogatih prijatelja... Šokantno zvuci da Jackson nije imao pojma o ugovoru koji je potpisao za cak 50 nastupa u Londonu u sklopu svoje oproštajne turneje.

- Michael je vjerovao da turneja ukljucuje 10 koncerata i kad je doznao kako ga ugovor obvezuje na njih cak 50, bio je u šoku. Nisam sigurna da bi izdržao niti onih 10, u to nije ni on sam vjerovao, a kamoli 50, kaže Grace koju je, prije nekoliko mjeseci, kralj popa brutalno otjerao.

Naime, ona je pokušavala na glazbenika apelirati da se ponovo prijavi na kliniku za odvikavanje, što je Michael Jackson protumacio dadiljinom izdajom. Grace, koja u intervjuu za jednu americku televiziju prvi puta govori o svom životu u obitelji, priznaje kako je Jacksonovo predoziranje lijekovima bilo uobicajeno, a ona mu je u više navrata ispumpavala želudac i tako mu spašavala život.

- Jacko je znao doista izmiješati svakakve lijekove. Ponekad je toliko loše izgledao da sam ga danima skrivala od djece, a i njima je život njihovog oca postao naporan i sve su više vremena provodila sa mnom. Mislim da se Michaelu to nije svidjelo u cemu je on takoder vidio izdaju, kaže bivša dadilja djece Michaela Jr-a, Paris i Princea Michaela II.


Podijeli: Facebook Twiter