Grabber&Dobrilla na CD-u Lovezone Recordsa

"A Journey In Santorini vol. 2"
"A Journey In Santorini vol. 2"

Istarski dvojac Grabber & Dobrilla potpisao je ugovor s francuskim Lovezone Recordsom i objavit će svoju numeru "Bollywood Dub" na njihovom albumu "A Journey In Santorini" (vol. 2) koji u ponedjeljak, 26. studenog 2012., ekskluzivno izlazi na Beatportu.

- Nakon hvaljenog "A Journey In Santorini" sada stiže i nastavak ove kompilacije, dubok i senzualan miks umjetnika iz Lovezone obitelji. Uživajte u ovom putovanju kroz devet originalnih stvari čiji su autori: Mikael Delta, Dublicator, Alveol & Mat2Strass, Forteba, George Theofanidis, Mahos Paterakis, Grabber & Dobrilla, Asten i Alveol, kažu u Lovezone Recordsu.

Kratki uvid u "Journey In Santorini" vol. 2 moguće je dobiti i na YouTubeu.

Dvojac Grabber & Dobrilla čine poznati DJ Marc Grabber, organizator čuvenog Valkana Beach Festivala, te Dražen Dobrila, glazbenik i urednik u Glasu Istre.

Stari prijatelji, čije prve suradnje u house produkciji i nastupima uživo sežu u 2003. godinu, ponovo su se okupili početkom ove godine i prionuli studijskom radu. Rezultat je desetak novih autorskih deep house numera, od kojih se prva - "Bollywood Dub" - sada i službeno pojavljuje na Lovezoneu.

Grabber & Dobrilla su u proljeće ove godine izbacili i DJ mix album "Midnight In Cyberpunk" koji se može poslušati i besplatno skinuti sa stranice http://soundcloud.com/grabberdobrilla/midnight-in-cyberpunk.

Marc Grabber se nakon čitavih sedam godina pauze vratio i sviranju na house partyjima i već je s prve takve svirke u Rijeci izbacio live DJ mix "Fleuve" koji se može poslušati i skinuti također na Soundcloudu. (B. V.)


Podijeli: Facebook Twiter