Grabber i Partito Jesus Comunista u Umagu


Pulski DJ Marc Grabber, poznat po organizaciji legendarnog Valkana Beach Festivala i jedan od pionira elektronske glazbe u Istri i regiji, u petak navečer nastupa u lounge baru Playa uz samo more u umaškom Stella Marisu, na partyju "Für Die Liebe". Grabber, koji trenutno radi na relaciji Pula - Ljubljana, vratio se lani na house scenu nakon pauze od punih sedam godina.

Iako sve te godine, daleko od svjetla medijskih reflektora, nije mirovao ni u raznovrsnom producentskom, ni u radu s bendovima, Grabberova je prva ljubav house glazba, pa je u zadnjih godinu dana izbacio nekoliko DJ mikseva, koji se mogu poslušati na njegovom Soundcloud profilu (soundcloud.com/marcgrabber). Party u Umagu započinje u 20 sati, pred zalazak sunca, za zagrijavanje prije Grabbera pobrinut će se DJ Partito Jesus Comunista (soundcloud.com/partitojesuscomunista), a ulaz je besplatan.

Marc Grabber je jedan od osnivača supergrupe Golem, koautor hvaljenog projekta Dalmatian Dub i Dalmatian Lounge te suosnivač i član u Sloveniji iznimno popularnog benda Manouche, koji se istarskoj publici prvi put predstavlja u Novigradu, u četvrtak 1. kolovoza. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter