Gotovcevi i Ciganovic partijali u Daylight beach clubu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Partijaneri su u svoje ljetne vodice vjerojatno vec upisali novo mjesto za izlaske – Daylight beach club u Umagu, smješten uza samo more, na plaži Polynesia. Na svecanom otvorenju sredinom tjedna odlicno su se proveli bivši farmeri Simona i Ante Gotovac, Alen Macinic, TV voditeljica Marija Štrajh u društvu Papagena i manekenka Kristina Lumbar, rijecka glumica Leonora Surian, široj publici poznata iz sapunice «Sve ce biti dobro», boksac Marijo Šivolija, direktor ATP-ovog turnira Slavko Razberger te Neven Ciganovic, koji je ovom prigodom vjerojatno prikupio dovoljno novog materijala za socne komentare u «Cušpajzu» RTL-ovog Exkluziva.

Simona je okupljenima priuštila mini-promociju svog prvog albuma «Vrijedna grijeha», dok je vecer zacinila modna revija kupacih kostima kreatorice Lorene Demark iz Lupoglava, u kojoj je sudjelovala i Marija Štrajh.

Klub, s radnim vremenom prilagodenim zabavi na plaži, prostire se na površini od tri tisuce kvadrata, a ukljucuje, izmedu ostalog, restoran s mediteranskim specijalitetima pripremljenim na suvremen nacin i lounge predio s dva VIP prostora opremljena udobnim naslonjacima i dekorativnim kandelabrima. Umažani i njihovi gosti ce ovdje svakodnevno moci zaplesati uz popularne DJ-eve na after beach partyjima od 16 do 21 sat. Vrata kluba se zatvaraju u ponoc, no svi željni nocnog provoda druženje mogu u obližnjem vec dobro znanom Daylight coctail baru.


Podijeli: Facebook Twiter