Gorjela dva automobila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U požaru u poreckom Novom naselju u Ulici Bruna Valentija stradala su dva parkirana automobila u petak oko 3.30 sati ujutro. Jedan je automobil izgorio s prednje strane, a drugi je nagorio sa stražnje.

U požaru nema ozlijedenih osoba. Požar je, prema neslužbenim izvorima, iz zasad neutvrdenog razloga izbio u predjelu motora opel astre GTC pulskih oznaka u vlasništvu K. D. iz Poreca, a vatra je zahvatila i stražnji dio chevroleta aveo talijanskih oznaka u vlasništvu hrvatske državljanke T. Š.

Ujutro su policija i protupožarni inspektor PU istarske obavili ocevid na izgorjelom vozilu. Postoji sumnja da se radi o elektricnom kvaru.

Astra je pretrpjela veliko oštecenje - kompletna je prednja strana izgorjela u požaru, ukljucujuci motor, prednje kotace te poklopac motora. Na aveu je stradao stražnji dio vozila gdje su plasticni dijelovi rastopljeni. Od vlasnice automobila doznajemo da je samo dan prije natocila rezervoar plina do vrha, a nalazi se na stražnjem dijelu vozila, te je prava sreca da nije došlo do eksplozije. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter