Gordana Fabris iz Valamara menadžerica godine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gordana Fabris, direktorica ljudskih resursa u tvrtkama Valamar hoteli i ljetovališta i Riviera Adria, u petak je na HR summitu u Splitu proglašena najboljom HR menadžericom u 2011. godini te joj je urucena nagrada Prometej 2011.

Na cetvrtoj, tradicionalnoj konferenciji u organizaciji portala Posao.hr sudjelovalo je 120 strucnjaka za upravljanje ljudskim resursima, a uz laureatkinju Gordanu Fabris, u najužem izboru za najboljeg hrvatskog strucnjaka za ljudske resurse ove godine našle su i se i direktorice ljudskih resursa Dukata, Podravke i Siemensa. Gordana Fabris u svom je govoru cestitala finalisticama te se zahvalila svim kolegama iz grupacije Valamar, bez kojih ova nagrada ne bi bila moguca, navodi se u priopcenju iz Valamara.

"Nagrada HR menadžera godine je potvrda iznimne uspješnosti i profesionalnosti naše kolegice te joj i ovim putem u svoje osobno ime i u ime Uprave Valamara iskreno cestitam na ovom znacajnom priznanju te sam jako ponosan što u Valamaru imamo ovako uspješne menadžere", izjavio je ovom prilikom Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara.

Inace, Valamar hoteli i ljetovališta vodeca je hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu, dok je Riviera Adria najveca domaca turisticka tvrtka, cijim kapacitetima upravlja Valamar.

"Naš strateški razvoj podrazumijeva stalna ulaganja u ljudske resurse, izmedu ostalog i kroz projekt Valamar akademije - internog sustava treninga buducih direktora objekata, zatim više od 20.000 sati edukacije zaposlenika godišnje, zapošljavanje novih pripravnika, stipendiranje ucenika te sustav nagradivanja zaposlenika", istaknula je Fabris. (K. S. R.)


Podijeli: Facebook Twiter