Goranu Zahtili uručeno i priznanje Grada Labina

Tulio Demetlika, Goran Zahtila i Jasna Jaklin Majetić
Tulio Demetlika, Goran Zahtila i Jasna Jaklin Majetić

Gradonačelnik Labina Tulio Demetlika i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić, u gradskoj su vijećnici upriličili prijem i dodijelili priznanje Grada Labina, Goranu Zahtili, prokuristu hotelskog kompleksa Maslinica. Povod je nagrada Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) za menadžera godine koju je Zahtila primio u kategoriji srednjih poduzeća.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) izabralo je 17 ovogodišnjih dobitnika nagrada Menadžer godine u devet kategorija, a imena dobitnika nagrada, među kojima je i Goran Zahtila, objavljena su na konferenciji za novinare uoči savjetovanja  “Što donosi porezna reforma i smjernice ekonomske politike 2017.”

Zahtili je nagrada uručena u sklopu tradicionalnog 26. susreta HUM-CROMA održanom nedavno u Zagrebu, pod visokim pokroviteljstvo predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Da podsjetimo kako hotelski kompleks Maslinica ima u svom vlasništvu tri hotela - Hederu, Mimosu i Narcis te autokamp Olivu. U ljetnim mjesecima zapošljava 350 djelatnika, od kojih je stotinjak stalnih sezonaca, a ostatak u stalnom radnom odnosu. (A. ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter