Goran Tomić: Ključno je obraniti se

Goran Tomić  (M. MIJOŠEK)
Goran Tomić (M. MIJOŠEK)

Jutros u osam sati autobus s nogometašima Istre 1961 krenuo je put Dalmacije, gdje nakon noćenja u Dugopolju ''zeleno-žute'' čeka cjelodnevna priprema i večernji prvenstveni ogled protiv Hajduka. Kao da to nije dovoljno izazovno, avanturu bi moglo ponuditi i samo putovanje, u šali bi mogli reći da će pulskoj ekspediciji teže biti do Splita nego u Splitu! Naime, uz očekivane kolone karakteristične za vikende u jeku turističke sezone, najavljene su i vremenske nepogode koje bi mogle produžiti ionako dugačku vožnju do grada pod Marjanom.

Barem bi se trener Puljana Goran Tomić, rođeni Šibenčanin, trebao dobro snalaziti na toj trasi...

- Eh, samo da se dokopati Šibenika, dalje ćemo lako. Zbog gužvi krećemo rano ujutro, ali čujem da je najavljena orkanska bura na Maslenici, upitno je hoće li se moći kroz Sveti Rok - govorio je jučer Tomić na uobičajenom druženju s predstavnicima medija.

Naravno, bio je to onaj neobavezni dio razgovora, primarno je koncentracija bila na utakmici s Hajdukom.

- Evo, moj drugi tjedan je odrađen i opet mogu ponoviti da sam zadovoljan sa stanjem momčadi. Vlada vedra i pozitivna atmosfera, isto kao i prije Lokomotive. Igrači se maksimalno zalažu na treninzima što je jedini ispravan put do dobrog rezultata – kaže Tomić, pa nastavlja o nedjeljnom srazu: - O utakmicama na Poljudu nije potrebno puno govoriti, to su uvijek interesantni dvoboji i svi im se veselimo. Što se tiče sastava s kojim ćemo nastupiti, on će najviše ovisiti o liječničkom biltenu. Znate da su neki igrači ozlijeđeni i morat ćemo procijeniti može li se na njih ozbiljno računati. (Dameo RAMIĆ-KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter