Goran Rotim ravnatelj programa HRT-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S Prisavlja su konačno pustili bijeli dim! Rezultati uglavnom očekivani, svi osim jednog! Jer dok se dalo pogoditi kako će  glavni ravnatelj HRT-a Gorana Radmana procijeniti da mu je Marija Nemčić korisnija kao ravnateljica produkcije a Goran Rotim kao ravnatelj programa, malo tko je očekivao da će Radman imenovati Željka Rogošića za glavnog urednika HTV 1 i tako posve ignorirati činjenicu da je za zaposleničkog izjašnjavnja bilo triput više onih koji su se izjasnili protiv toga da Rogošić bude šef prvog, nego li onih koji su glasali za njega.

Bilo kako bilo, križaljka je napisana. Ravnatelj programa HRT-a je Goran Rotim, ravnateljica produkcije HRT-a Marija Nemčić, ravnatelj tehnologije HRT-a Duško Zimonja, a ravnatelj poslovanja HRT-a Boris Sruk.

Glavni urednik HTV 1 je Željko Rogošić. Glavna urednica HTV 2 Maja Tokić. Glavni urednik HTV 3 Dean Šoša, a glavna urednica HTV 4 Sanja Gvozdanović. Glavna urednica Novih medija je Tamara Vudrag. 

Za glavnog urednika HRA 1 imenovan je Vladimir Kumbrija, glavna urednica HRA 2 je Jadranka Rilović. Rajka Rusan biti će na čelu HRT 3. Što se tiče imenovanja čelnika radijskih centara glavna urednica Radio stanice Pula je Tatjana Kaštelan, a glavni urednik Radio stanice Rijeka Alen Čemeljić. Glavna urednica Glasa Hrvatske je Daria Marjanović.

Ravnatelji i glavni urednici HRT-a imenuju se s danom 22. travnja 2013. na mandat od 5 godina. (Siniša PAVIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter