Goran Milic posljednji put u fotelji Dnevnika

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nedjelju 23. sijecnja, dan prije odlaska u mirovinu, Goran Milic, novinar i urednik HTV-a, pojavit ce se još jedan putu u fotelji voditelja Dnevnika.

Na taj nacin HTV se odlucio odužiti covjeku kojeg su, kako nam porucuju s HTV-a, gledatelji zavoljeli kao malo koje televizijsko lice.

Milic nam je pak kazao da nece Dnevnik biti nikakva rekapitulacija njegovog rada jer, kako rece, tko ga nije upoznao u 40 godina njegove televizijske karijere, teško da ce mu jedan Dnevnik išta pomoci.

- Vjerojatno ce stalni voditelj voditi prvih desetak minuta, a ja ono što ostane, veli nam Milic.

U tih zadnjih 15-ak minuta tako bi se mogle stisnuti i dvije, tri reporterske price po kojima su se Milicevi Dnevnici i razlikovali od drugih. A znaci li zadnje vodenje Dnevnika i Milicevo otvaranje novog profesionalnog poglavlja i to na Al Jazeeri Balkan gdje bi, kako se pisalo, mogao biti direktorom programa?

- Ne znam, kratko nam je odgovorio Milic uz napomenu da sigurno ništa potpisao nije. Sve je, kaže, u fazi razgovora i o svemu ce, možda, više biti govora kad odradi svoj zadnji Dnevnik. Trenutno, kako nam rece, samo o Dnevniku i razmišlja.


Podijeli: Facebook Twiter