Goran Ivanišević pokreće u Umagu teniske kampove

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski teniski savez dobio je danas dva velika pojačanja jer je novi zaposlenik saveza postao najbolji igrač u povijesti hrvatskog tenisa Goran Ivanišević, a Jana novi sponzor.

- Hrvatska je domaćin dva uspješna ATP turnira, što nas, s obzirom na veličinu zemlje, čini iznimno značajnima na karti svjetskog tenisa. Naša Davis Cup reprezentacija stalno je pri vrhu natjecanja, a više od četrdeset naših tenisačica i tenisača nalaze se na ATP i WTA ljestvicama. Hrvatski teniski savez veliki je pogon koji je dosad proizveo niz sjajnih rezultata, ali želimo ga učiniti još efikasnijim i uspješnijim, rekao je predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Franjo Luković.

Najbolji igrač u povijesti hrvatskog tenisa Goran Ivanišević postaje zaposlenik Hrvatskog teniskog saveza. Goran će koordinirati muške teniske reprezentacije, sudjelovati u organizaciji i provedbi svih stručnih programa saveza te će u službenom kampu HTS-a Umag Tennis Academy pokrenuti "Tenis kampove Goran Ivanišević".

- Organizacijski iskoraci koje je poduzeo Hrvatski teniski savez potaknuli su me da se pridružim ovom uspješnom timu koji vodi naš tenis. Veselim se radu s mladim tenisačima, siguran sam da ćemo već u sljedećih nekoliko godina moći predstaviti nove talente sposobne za vrh svjetskog tenisa, rekao je Ivanišević.

Agrokor će kao vodeća hrvatska i regionalna kompanija svojom podrškom i Janinim sponzorstvom dati dodatni zamah Hrvatskom teniskom savezu u razvoju hrvatskog tenisa. Ugovor o sponzorstvu u ime Hrvatskog teniskog saveza potpisali su predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Franjo Luković i predsjednik Uprave Jamnice, Ivica Sertić, čime je Jana postala i službenim sponzorom HTS-a. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter