Goran Buić ponovno u utrci za načelnika Medulina

Goran Buić i Damir Demarin
Goran Buić i Damir Demarin

Goran Buić, nositelj Nezavisne liste i aktualni medulinski načelnik, ponovno će se kandidirati za vodeću funkciju u općini, a Damir Demarin za donačelnika.

- Općina Medulin je u posljednje četiri godine postala prepoznatljiva kao napredna i razvojna općina. Realizirani projekti, kao što su priključna cesta na Ipsilon, medulinska riva, vrtić i vatrogasni dom, vinuli su Medulin pod svjetla pozornice najuspješnijih i najprogresivnijih općina u državi. Realizacijom projekta zabavnog centra na Campanožu ucrtat će se na svjetske karte dnevne i noćne zabave, rekao je Buić na današnjoj konferenciji za novinare.

Naveo je i da je sport te sportski turizam ogroman potencijal kojim se u sklopu priprema sportaša želi otvoriti zimska turistička sezona.

Izgradnjom budućeg sportskog centra Medulin Istok otvaraju se šanse da to mjesto postane najbolji hrvatski centar za pripreme vrhunskih sportaša iz cijeloga svijeta.

- Jesmo za razvoj, ali onakav kakav žele mještani te u skladu sa željama, potrebama, kulturom i tradicijom općine. Infrastrukturni projekti nastavit će se po prioritetima i uz suradnju s mjesnim odborima, a to su dovršetak svih sustava odvodnje, izgradnja obilaznica Medulina i Premanture, šetnica Pješčana Uvala – Vinkuran i Pomer – Medulin, izgradnja novih vrtića i dogradnja škola sa sportskom dvoranom.

Svjesni smo da samo dobrom organizacijom možemo još više poboljšati efikasnost stručnih službi koje su u posljednje vrijeme učetverostručile broj predmeta po djelatniku godišnje. Znamo kako realizirati projekte jer smo dosadašnjim radom i znanjem dokazali kako se dolazi do rezultata te znamo kako Medulin učiniti regionalnim liderom, istaknuli su Buić i Demarin. (T. GRBIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter