Good Mood Fest: Doček na klizalištu uz vrhunske DJ-e


Good Mood Fest, festival dobrog raspoloženja na Karolini se otvara 5. prosinca, a održavat će se do 7. siječnja 2015. godine. Program festivala i Božićnog sajma predstavili su danas njegovi organizatori iz Caffe bara Cabahija, Istarske pivovare i Grada Pule u prostoru Turističke zajednice Grada Pule. Uz izvršne organizatore, Ivana Marčetu i Igora Orlića iz Caffe bara Cabahija, konferenciji su prisustvovali i pročelnik kabineta gradonačelnika Grada Pule Aleksandar Matić, dok je Istarsku pivovaru predstavio David Juričić.

Najveća blagdanska pivnica u Istri

Ivan Marčeta i Igor Orlić najavili su bogat koncertni i zabavni program koji će se odvijati u sklopu Good Mood Festa. Prema njihovim riječima, Pula će imati najjači ovakav festival u Hrvatskoj. Za vrijeme trajanja festivala, ispred šatora će biti smješten božićni sajam gdje će se u drvenim kućicama svakodnevno nuditi autohtoni istarski proizvodi. U "Velikoj pivnici" održavat će se i koncerti najvećih imena domaće zabavne glazbe.

- Ponosno najavljujemo da ćemo u ovih mjesec dana ugostiti Jelenu Rozgu, Joleta, Tomislava Bralića i klapu Intrade, Mejaše, Tešku industriju i Slavonija band, Đanija Stipaničeva, Paola Barbata te brojne druge glazbenike i DJ-e. Također, organizirat ćemo doček Nove godine uz vrhunske DJ-e, najavio je Marčeta, a Orlić se nadovezao i rekao da će Pula ovim festivalom dobiti jedan od najjačih događaja ovakvog tipa u Hrvatskoj.

- Zadovoljstvo nam je sudjelovati u ovom Festivalu dobre volje te tako građanima uljepšati predstojeće blagdanske dane. Ispod velebne pulske Arene, bit će smještena dva velika šatora. U jednom će se smjestiti veliko klizalište koje će donijeti pravi zimski ugođaj u grad, a u drugom ćemo otvoriti najveću blagdansku pivnicu u Istri, rekao je David Juričić.

Dobra ponuda i pristupačne cijene

- Voljeli bismo da Good Mood Fest postane tradicionalni pulski blagdanski festival, mjesto okupljanja Puležana svih dobi i uzrasta. Ukratko, omiljeno mjesto na kojem će se provoditi zimski dani u dobrom društvu, zabavnom programu i bogatoj istarskoj enogastronomskoj ponudi po pristupačnim cijenama, rekli su organizatori.

Naveli su i to kako je projekt u cijelosti privatna inicijativa, te troškove Festivala snose Caffe bar Cabahia i Istarska pivovara iz Buzeta.

- Festival je zajedno s klizalištem vrijedan oko milijun kuna. Troškove Festivala snose Istarska pivovara i Caffe bar Cabahia, dok nam je Grad Pula omogućio korištenje javne površine na Karolini, zaključio je Marčeta.

Upitan kako to da se postavlja klizalište dok još uvijek traje javni poziv Pula sporta za korištenje klizališta za pulske učenike, Marčeta je pojasnio da Good Mood Fest postavlja svoje klizalište u privatnoj inicijativi za komercijalno korištenje, nevezano za natječaj Pula sporta za godišnji fond sati korištenja klizališta za pulske učenike. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter