Goluža objavio tko će igrati protiv Mađarske

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis kandidata za dvije utakmice protiv Mađarske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2014. u Danskoj.

Hrvatske rukometaše prvo očekuje gostovanje u Veszpremu (4. travnja), a dva dana kasnije i uzvrat u zagrebačkoj Areni. Okupljanje reprezentacije predviđeno je prvog travnja u podne u hotelu Four Points by Sheraton Panorama Zagreb.

Nakon dva kola kvalifikacija Hrvatska je na prvom mjestu skupine 4 s četiri boda, koliko ima i Mađarska na drugoj poziciji. U skupini su još i Slovačka i Latvija, koje su bez bodova.

Plasman na EP, koje će se od 14. do 26. siječnja iduće godine održati u Danskoj, izborit će prve dvije reprezentacije iz svake od sedam kvalifikacijskih skupina te najbolja trećeplasirana ekipa.

Popis kandidata:

Mirko Alilović (Veszprem), Mate Šunjić (NEXE), Ivan Ninčević (Fuche Berlin), Lovro Šprem (CO Zagreb), Zlatko Horvat (CO Zagreb), Jerko Matulić (CO Zagreb), Igor Vori (HSV), Željko Musa (Kielce), Marko Kopljar (PSG), Denis Buntić (Kielce), Blaženko Lacković (HSV), Jakov Gojun (Atletico Madrid), Damir Bičanić (Chamberry), Drago Vuković (Lubbecke), Domagoj Duvnjak (HSV), Nikola Špelić (Maribor). (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter