Golman Istre 1961 prešao u Dinamo

Antonijo Ježina (M. ANGELINI/arhiva)
Antonijo Ježina (M. ANGELINI/arhiva)

Antonijo Ježina danas je u Zagrebu odradio liječnički pregled i potom potpisao četverogodišnji ugovor s Dinamom. Tako je nakon godinu dana u redovima Istre 1961, tijekom kojih je pulski gol čuvao na 26 utakmica, 24-godišnji Murteranin "Drosinu" zamijenio Maksimirom. Koliko se konvertibilnih novčanica u zamjenu za čiste Ježinine papire slilo u "zeleno-žutu" blagajnu, u pulskom klubu, pravdajući se poslovnom tajnom, nisu željeli reći, a slobodna procjena je da se radi o oko 250 tisuća eura.

Naime, prva ponuda Zdravka Mamića iznosila je 200 tisuća, na "Drosini" su je odbili tražeći 300 tisuća, a realno je za očekivati da su se našli negdje na pola puta.

Petrak u Sesvetama, Hajder ostaje u Puli

"Zeleno-žuta" svlačionica danas je ostala bez još jednog igrača, Olivera Petraka. Naime, 23-godišnji veznjak je nakon dugog izbivanja s terena zbog ozljede bio svjestan da će se teško izboriti za mjesto u momčadi pored Obšivača, Blagojevića i Batarela te je odlučio otići na posudbu u redove drugoligaša Sesveta, gdje će ostati do kraja sezone.

S druge strane, Joško Hajder, 20-godišnji Splićanin koji je već bio smješten u "kvotu" igrača koji će proljetni dio sezone odraditi u redovima trećeligaša Rovinja, ipak će ostati u Puli. Izgleda da su se potezi što ih je Hajder pokazao na nekoliko treninga koje je odradio sa "zeleno-žutima" toliko dojmili Paminja da mu je ovaj odlučio pružiti priliku da se pokuša izboriti za mjesto u prvoj momčadi. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter