Golman bi trebao nešto obraniti, jel' tako?

Vanja Iveša (M. ANGELINI)
Vanja Iveša (M. ANGELINI)

Nakon zadovoljavajućeg remija protiv Dinama slavila se već poslovično – obrana. Ispred svih maestralni vratar Iveša, tek potom ostatak momčadi, premda ne treba zaboraviti da je kvalitetniji protivnik ipak zabio gol i da boda ne bi bilo bez prvijenca Damira Zlomislića. Feštalo se na kraju, ali prvo veselje nastupilo je već nakon 19 minuta igre.

– Dobar osjećaj, pogotovo jer je s druge strane bio Dinamo, a i zbog puno ljudi na stadionu. Želim im ovim putem zahvaliti što su nas došli podržati i naglasiti da su bili fantastični – kazao je nakon susreta strijelac Zlomislić, nastavljajući s opravdanim komplimentima na račun momčadi. – Bili smo jako dobri, rastrčani, borbeni, hrabri kako je ''šef'' to i najavio. Moramo biti zadovoljni s bodom protiv Dinama.

Zloma i ostatak momčadi odradili su solidan posao, imali odgovor na Dinamovu dominaciju, iako su u završnici konci igre popustili. Zaiskrilo je, gol je visio u zraku, pred domaćim vratima pogotovo.

- Bilo je teško, Dinamo nas je pritisnuo, krenuo na stalni presing, ali naša obrana bila je dobra, a Vanja Iveša je pokazao zašto ima ovako dobru karijeru iza sebe – rekao je Zlomislić i tako najavio idućeg sugovornika, junaka utakmice, iskusnog vratara koji je bravuroznim inetrvencijama tijekom 90 minuta, a nadasve u smiraju susreta, pobrao najveće zasluge za rezultatsko ostvarenje. Nogama, rukama, ramenom, u zraku, na podu... Sve je lopte i na sve načine dohvatio taj dvometraš, prekaljeni Vanja Iveša. (D. RAMIĆ KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter