Golman Antonijo Ježina ozlijedio rame

Antonijo Ježina (M. MIJOŠEK)
Antonijo Ježina (M. MIJOŠEK)

Neugodna vijest zatekla je trenera pulskog prvoligaša Igora Pamića jučer ujutro. Golman Antonijo Ježina završio je u bolnici na pretragama zbog posljedica sudara s drugim igračem tijekom popodnevnog treninga u Štinjanu dan ranije. S obzirom na tanak igrački kadar i dovođenje malo poznatih igrača, ovaj je problem itekako zabrinuo trenera Istre 1961.

- Dosad sam stalno govorio da je u cijeloj priči sretna okolnost što nam je obrana ostala na okupu. Golman Ježina i četvorka ispred njega te zadnji vezni, to je trebala biti naša glavna snaga dok ne uigramo napad, rekao je zabrinuto Pamić. - Nadam se da će s Ježinom biti sve u redu, jer je on naša velika snaga, jedan od najboljih golmana lige. Nadam se da je ozljeda lakše prirode, iako kad je riječ o ramenu to nikako nije dobro, ne kad je riječ o golmanu.

Popodne se na telefon javio i golman Puljana.

- Upravo sam se vratio iz bolnice gdje sam obavio sve moguće pretrage kao bi izbjegli bilo kakvu neugodnost. Na sreću, svi su nalazi uredni, nema frakture, tako da je vjerojatno riječ o istegnuću tetive, rekao je Antonijo Ježina. - Sad ću sačekati da se bol smiri i potom nastaviti s radom. Dobra je stvar što stanke u radu nisam ni imao, jer sam i nakon prvenstva nastavio individualno raditi, tako da kraća stanka neće stvoriti probleme. (R. CAR)

CIJELI TEKST U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter