Golemovic pobjegao u BiH!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dražen Golemovic, kontroverzni kum likvidiranog Vjeke Sliška, nastanjen u Vrvarima kraj Poreca, po najnovijoj odluci rijeckog suda trebao bi se vratiti u pritvor zbog opasnosti od bijega.

No, doznajemo da se ovaj poduzetnik, upleten u korupcijsku aferu "Ipsilon" i optužen da je umrežio policajce, carinika, tužiteljicu i poreznika ne bi li mu pomogli ostvarivati poslovne i druge zamisli, vec nalazi u Bosni i Hercegovini!

Navodno je prije tjedan dana postao i državljanin te zemlje, ali prebivalište u Hrvatskoj nije odjavio. Odluku o pritvoru na sjednici u cetvrtak donijelo je izvanraspravno vijece Županijskog suda u Rijeci, i to temeljem otkrica da si je Golemovic organizirao bijeg u BiH.

Golemovic se, dok se u Rijeci vijecalo, vec pridružio "koloniji" hrvatskih bjegunaca od zakona koji su utocište pronašli u toj zemlji (dr. Ognjen Šimic, Branimir Glavaš i drugi).

Policija saznanja o Golemovicevom bijegu u susjednu zemlju još provjerava, ali naše informacije govore da ce on tamo, baš kao što je cekao odluku o pritvoru, cekati i daljnji rasplet ovog uskockog predmeta.


Podijeli: Facebook Twiter