God.name objavili drugi singl s albuma "Krugovi"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecko-vrsarski rockeri God.name okoncali su kracu ljetnu pauzu objavivši drugi singl s aktualnog drugog albuma "Krugovi", u izdanju Aquarius Recordsa.

Nakon vrlo uspješnog žestokog prvog (dvostrukog) singla "Dno", feat. Silk Flow, odlucili su se za nešto laganiju stvar, a izbor je pao na naslovnu "Krugovi".

Spot za pjesmu o svijetloj i tamnoj strani posljednjeg pozdrava covjeka koji zauvijek odlazi podijeljen je u dva vizualno razlicita dijela, koja u svojoj kontradiktornosti stvaraju zanimljivu cjelinu. Snimljen je u zgradi stare škole u Vrsaru, koja je poslužila kao odlicna kulisa za traženi pomalo melankolicni ugodaj.

Za realizaciju spota, kao i logistiku, pobrinula se mlada vrsarska udruga G.R.U.V., koja od ove godine aktivno krece i u realizaciju projekata vezanih uz multimediju i glazbu, i to na podrucju Vrsara. Kameru, režiju, montažu i produkciju potpisuje Kristian Macinic, uz pomoc Nenada Šimunica na drugoj kameri i u postprodukciji.

God.name su prvi CD "Moje rijeci", takoder za Aquarius Records, izdali prije cetiri godine. S "Krugovima" su u temelju ostali vjerni svom klasicnom izricaju, ali su ga, kako kaže njihov glasnogovornik Kristian Macinic, nadogradili, šireci muzicke horizonte i istražujuci nove sfere glazbenog stvaralaštva.

Producent im je ovom prigodom Ivan Arnold, Porecan sa zagrebackom adresom, a valja istaknuti i zanimljiva i poticajna gostovanja na pojedinim pjesmama.

Osim perspektivnog hip-hopera Silk Flowa na prvom singlu "Dno", tu su renomirani porecki glazbenici iz nekadašnje grupe Kultura, ?ana Šegon na "Nema trikova" i Danijel Damjanovic (zajedno s Igorom Beleticem) u "Kiši".

Informacije o God.nameu moguce je naci na web-stranici www.god-name.com, s linkovima za njihove profile na Facebooku, Myspaceu, Twitteru i drugim društvenim mrežama.


Podijeli: Facebook Twiter