Glumila policajku i istraživala nestanak Antonije Bilic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Šibenska policija kazneno je prijavila 26-godišnju Splicanku koja se nekoliko mjeseci lažno predstavljala kao policajka koja radi na slucaju nestanka 17-godišnje Antonije Bilic.

Splicanka se lažno predstavljala kao policijska službenica PU splitsko-dalmatinske od 21. lipnja do 20. listopada prošle godine, a nakon uhicenja na ispitivanju je rekla da je smatrala da pomaže istrazi, doznaje se od glasnogovornice šibenske policije Marice Kosor koja je Hini kazala da djevojka nije u srodstvu s nestalom maloljetnicom niti je bila u dogovoru s njezinom obitelji.

Lažna policajka je informacije o nestaloj Antoniji Bilic tražila cak i od njezine obitelji te drugih osoba s podrucja Šibensko-kninske županije.

Informacije koje je prikupila od obitelji, prijatelja i ostalih ukljucenih u slucaj nikome nije prosljedivala niti ih je zloupotrebljavala, kažu u policiji koja je 26-godišnjakinju ipak kazneno prijavila Opcinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog lažnog predstavljanja.

Antonija Bilic posljednji je put videna 7. lipnja 2011. na Cikolskom mostu u Drnišu kada je ušla u kamion Dragana Paravinje. Iako je Paravinja najprije priznao da je ubio djevojku pa zatim njezino tijelo bacio u rijeku, kasnije je sve opovrgnuo pravdajuci se da je priznanje od njega izvuceno batinama u banjaluckom pritvoru.

Nakon istrage protiv njega je podignuta optužnica zbog pokušaja silovanja i ubojstva Antonije Bilic, cije tijelo još nije pronadeno. Tereti ga se i za pokušaj silovanja autostopistice kod Omiša 2010.


Podijeli: Facebook Twiter