Glover: Ciljevi stabilizacija kluba i izgradnja nog. kampa

(D.MEMEDOVIĆ)
(D.MEMEDOVIĆ)

Na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" u petak su se predstavili novi većinski vlasnici Istre 1961, a to je američka grupa Round Midnight Investments (RMI). Ugovor između dosadašnjeg većinskog vlasnika Mihaila Ščeglova i američkih investitora potpisan je u utorak u Zagrebu, nakon čega je u četvrtak na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" održana sjednica Skupštine Istre 1961. O onome o čemu se pričalo iza zatvorenih vrata javnosti je otkriveno na konferenciji za novinare na kojoj su bili prisutni pulski gradonačelnik Boris Miletić, novi izvršni direktor kluba i član Upravnog odbora Michael Glover i njegov suradnik Sead Karaselimović.

Glover je otkrio razloge zbog čega je odlučio doći u Hrvatsku i u njoj kupiti i upravljati nogometnim klubom.

- Pojavila se prilika s klubom koji je imao neke teškoće, tadašnji većinski vlasnik tražio je neke druge opcije i to je kreiralo jedinstvenu priliku koja možda ne bi bila dostupna za jedan ili šest mjeseci. Kvaliteta nogometa ovdje i relativni trošak koji vam omogućava da participirate na ovom nivou čine Pulu vrlo primamljivom opcijom, ali s vođenjem nogometnog kluba ne završava naš interes, on bi bio samo srce jednog puno šireg pristupa poslu.

Povrh toga želimo izgraditi nogometno-sportski kamp koji će uključivati pet nogometnih terena, sportsko-znanstveni centar i hotel ili prebivalište za igrače. No, prvo nam je u planu stabilizirati klub i osigurati neophodne investicije koje će nam omogućiti da budemo u višoj natjecateljskoj formi sljedeće sezone. (Ivica CEROVAC)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE
 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter