Glazbeno šarenilo za malobrojne posjetitelje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Proteklog vikenda popularni zagrebacki klub Mocvara bio je poprište dvodnevnog partija zagrijavanja za nadolazeci, sedmi po redu, Seasplash festival, koji ce izmedu 16. i 19. srpnja na pulskim Monumentima okupiti više od 60 domacih i stranih izvodaca s glazbene reggae/dub scene.

Tijekom subote i nedjelje predstavilo se pet glazbenih sastava i jedan DJ koji ce svojim nastupima upotpuniti ugodaj ovogodišnjeg Seasplasha. Prvu vecer nastupili su mladi decki iz Lar-Plur-Lara, novi zagrebacki kolektiv Bamwise, veterani domace dub scene Radikal Dub Sound i DJ-a enigMa, dok je nedjelja bila rezervirana za njemacki Guts Pie Earshot te pulskog Toovara.

Što zbog nedavnog dogadanja s gotovo identicnom postavom, a što zbog "Under the bridge" festivala koji se održavao na Savskom nasipu nedaleko Mocvare, posjecenost nije bila velika, što je prava šteta, jer se na Mocvarinom stageu izvrtio pravi glazbeni mix. Puštalo se i sviralo svašta: od reggea do roots stepa.

Oni koji su ipak došli i proveli koji sat njišuci se u razlicitim elektronickim ritmovima, imali su odlicnu priliku za uvid u glazbeno šarenilo koje ih ceka na skorašnjem Seasplashu, najjacem domacem reggae festivalu na otvorenom.


Podijeli: Facebook Twiter