Glazbeni praznik za sve generacije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predstojeće blagdane su kako priliči dočekali i u OKUD-u "Istra" koji okuplja stotinjak članova, te su održali dva koncerta za koje su i ove su godine polaznici i njihovi nastavnici pripremili prigodan program održan u velikoj dvorani.

Prvu večer na Božićnom koncertu predstavili su se komorni sastavi i bendovi te gosti, a na kraju i harmonikaški orkestar "Stanko Mihovilić" kojim je dirigirao Julian Grgorović. Na programu su bile skladbe Michaela Jacksona, Prljavog kazališta, Dine Dvornika i drugih uz pokoju narodnu i prigodnu božićnu. Točke su pripremili Zdravko Širola, Alex Nadišić, Srđana Đokić, Julian Grgorović i Tatjana Merkl.

Druge večeri na Božićnoj produkciji predstavili su se najmlađi polaznici na harmonici, gitari, sintisajzeru, klaviru i bubnjevima koji su u nekim točkama nastupili praćeni svojim nastavnicima, a program je opet bio sastavljen od popularnih i narodnih pjesama te klasike. Za ovaj koncert točke su pripremili Alex Nadišić, Srđana Đokić, Tatjana Merkl, Teodora Dimitrov i Diego Vitasović. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter