Glazbeni poučak: Oduševio Miron Hauser

Miron Hauser u Rovinju (N. O. R.)
Miron Hauser u Rovinju (N. O. R.)

U sklopu ciklusa edukativnih koncerata "Glazbeni poučak 2013.", u Rovinju je nastupio pulski glazbenik, trombonist Miron Hauser. Za rovinjsko je predstavljanje ovaj iskusan i talentirani glazbenik izabrao i svirao McHuga, Carmichaela, Silversa i Cononbala, te uistinu opravdao naziv koncerta "Trombon je super!"

Posljednji u nizu, odnosno peti koncert Glazbenog poučka, koji organiziraju Istarski pododbor HDGU-a i Pučko otvoreno učilište Rovinj, zaslužio je čisti peticu, čemu osim muziciranja Mirona Hausera, u prilog ide i njegova iznimna komunikativnost s mlađahnom publikom. No, to i ne čudi previše, poglavito kada se zna da je izvođač osoba koja u svijetu glazbe plijeni pažnju virtuoznoću i znanjem.

Miron Hauser srednju je glazbenu naobrazbu stekao u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, u klasi prof. Željka Rikera smjer - glazbenik trombonist. Ubrzo postaje i stalni član Jazz orkestra HGM-a te ostvaruje suradnje s najeminentnijim glazbenicima svjetske jazz scene.. (N. O. RADI)Ć

 - GO02841192.jpg

 

Miron Hauser u Rovinju

snimila: N.O.R.

 

 - GO02841191.jpg

 

Miron Hauser i Valentino

snimila: N.O.R.

 

 - GO02841193.jpg

 

Miron Hauser, Rovinj

snimila: N. O. R.

 


Podijeli: Facebook Twiter