Glazbeni kreativci na djelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi dan 1. Rovinj Music Festivala, festivala kreativnog glazbenog stvaralaštva koji se održava u Multimedijalnom centru, bio je u znaku elektronske glazbe, ali i rapa, hip-hopa te ostalih modernijih i novijih subkulturnih glazbenih izricaja.

Cilj je festivala promocija glazbenih kreativaca iz Rovinja, ali i šire. Ugošcuje one koji se u slobodno vrijeme, ali i profesionalno bave glazbom. U ponedjeljak su se za pultom i binom redali MC-i, DJ-i, raperi, hip-hoperi...

Nastupali su MC Chivas, iza kojega se skriva Ivan Ivakovic, MC Luka Toverdose - Luka Tovernic, Ivan Lukavecki, pulski hip-hoperi, clanovi grupe Why Not, Taxi - Luka Brajovic, a posljednji su se publici predstavili Psilocybe - Aleksandar Lukic, Animale - Roberto Orbanic, Filip Motovunski i DJ Rene - Renato Radecic.

Svaki je glazbenik, odnosno grupa imala na raspolaganju pola sata da pokaže što radi. Publika, koja je odlazila i dolazila u Multimedijalni centar, u pocetku je bila rezervirana, no kako su nastupi odmicali, i prisutni su se opustili.

Organizator dogadanja je Studio DP, a festival sufinanciraju Grad Rovinj i rovinjska Turisticka zajednica.


Podijeli: Facebook Twiter