Glazbena suradnja Gorana Griffa i Franka Krajcara

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovih dana realizirana je zanimljiva glazbena suradnja na relaciji Pula - Buje. Pulski multiinstrumentalist i skladatelj Franko Krajcar te bujski gitarist i pjevac Goran Griff svoje dugogodišnje poznanstvo okrunili su snimanjem dviju pjesama - "Lipa nan je Istra" i "Samo tebe iman ja".

- Gorana vec dugo poznajem, cesto ga nazivam i istarskim Zuccherom. Izuzetno cijenim njegov rad, posebice mi se svidaju njegove autorske pjesme na istrovenetskom dijalektu, kaže Krajcar.

Autor pjesama je Goran Griff, a obje nose njegov prepoznatljiv skladateljski pop rock potpis s tekstovima na istarskom dijalektu u koje su se odlicno uklopili istarski tradicijski instrumenti na kojima je svirao Krajcar. Takoder, obje pjesme ova dva glazbenika i prijatelja pjevaju u duetu.

Prva pjesma koju su snimili nazvana je "Lipa nan je Istra" te saznajemo da uskoro planiraju i snimiti spot za nju, dok je druga skladba "Samo tebe iman ja" tipicni blues.

- Radim i snimam materijal za novi album koji bi trebao izaci u svibnju te sam jako sam zadovoljan novim pjesmama, kaže nam Krajcar, a Griff takoder otkriva što radi.

- U tijeku je snimanje za moj novi album autorskih pjesama. Ove dvije pjesme su samo jedan mali predah od onoga što inace radimo te nam je to bio svojevrsni izazov da probamo napraviti nešto interesantno, kaže Griff.


Podijeli: Facebook Twiter