Glavotres za Father u Uljaniku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na prvom koncertu u Uljaniku nakon pet godina rijecki su se metalci Father predstavili ocekivano žestoko, s novim pjesmama s drugog albuma "One eon". Naziv turneje u sklopu koje su nastupili u Puli je "Dubai calls", s obzirom da se spremaju za nastup u tome gradu.

Father su izvrsno uvježbani, pjevac Mihael Prosen trudi se održavati stalnu komunikaciju s publikom, a bend pak želi svojim fanovima pružiti što više prilike da skacu, plešu, tresu svojim dugokosim glavama i pjevaju uz njihov skoro pa ortodoksni metal.



Pred kraj službenog dijela publici su poklonili i jedan rodendanski metalski megamiks. Nitko poseban nije slavio rodendan, ali Rijecanima je to bila samo izlika da u nekoliko minuta spraše klasike toga žanra što je izazvalo masovni glavotres u sali.

Kao predgrupe nastupila su dva žestoka pulska, možemo reci i bratska benda, a to su Udav i Mighty Zazuum. Poneseni djelomicno i dobrim rezultatom hrvatskih nogometaša u Istanbulu, Udav su kao prvi bend veceri svirku otvorili tocno u 11 sati i 11 minuta, a podsjecamo da je datum bio 11. 11. 2011. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter