Glavni trendovi predstojece jeseni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Krece nova modna sezona, cije su glavne trendove u svojim jesenskim kolekcijama najavili slavni svjetski dizajneri. Za jesenski look trebat ce vam nekoliko novih komada odjece, kojima cete osvježiti dnevni, poslovni image ili vecernji elegantniji stil. Crna je in, hit boja i ove jeseni. Neizbježna je opet ljubicasta, a popularna je i jarko ružicasta. U jesenskim kreacijama dosta su zastupljene još siva, crvena, bež, tamnoplava, zlatna.

Hit jeseni – koža!
Sve od kože apsolutni je hit predstojece sezone. Kožna jakna jedan je od najomiljenijih odjevnih komada koji se može prilagoditi raznim kombinacijama. Izbor je velik, od klasicne, crne, kratke i strukirane do kožne jakne s dvostrukim kopcanjem. Može biti od lakirane kože, moderne su i jakne u žarkim bojama, koje jamce atraktivan izgled.
Ako hocete biti u trendu onda vam ove jeseni nije dovoljna samo kožna jakna. Nose se i uske, kožne hlace, a dobro ce vam doci i suknja ili kratka kožna haljina.
Odjevnim komadima od kože dodajte zakovice, robustan nakit ili slicne metalne modne detalje za motoristicki look, koji je popularan ove jeseni. Zakovice, šljokice poželjne su i na cipelama, torbama. Od ostalih materijala svjetskim je dizajnerima ove sezone omiljen i baršun, vuna, tvid. Nezaobilazno je krzno.

U trendu su tajice
Uz vojnicki stil, te odjevne kombinacije s puno kože, kreatori predlažu i modni povratak u 80-te s jarkim bojama i lepršavim kreacijama. Veliki modni povratak balonera, koji je za kišne dane odlican i nezamjenjiv komad odjece.

Tajice su ove jeseni u trendu, bilo da se odlucite za klasicne crne ili model koji donosi ovogodišnja sezona- izrezane tajice. Tajice možete nositi uz haljine, a ako vam treba elegantnija odjevna kombinacija nabavite tajice od sjajnog materijala.

Cizme iznad koljena

Jesensko-zimske kolekcije otkrivaju kako ce jedan od najvecih hitova biti uske cizme, koje dosežu visoko iznad koljena. Mogu biti od brušene kože ili mekane, boje su crna, siva, maslinasta.

I ove su sezone u trendu gležnjace. Gladijatorice s remencicima u jesenskom su izdanju zatvorenije i više uz gležanj. Nosit ce se i kožne cipele s visokom petom, mogu biti poluotvorene, na vezanje. U trendu su i kratke cizmice koje kombinirajte s vunenim šorcem ili vunenom suknjom.


Podijeli: Facebook Twiter