Glass House party

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Roberta Miletic i Josip Brakus najavili su vecerašnji Glass House party koji ce se održati u nekadašnjem autosalonu na Medulinskoj cesti, preko puta benzinske postaje OMV.

Na Glass Houseu, osim posebnog gosta Phoenixa Kraundlera, kojemu je ovo prvi nastup u Istri, nastupaju i vec udomaceni gosti partyja u organizaciji udruge E-artist Korohe Bray, Roberta, Just DJ's, DJ Vlady, ASecretSource i Rio.

Staklo i house glazba lajtmotivi su vecerašnjeg partyja pa ce tako brojne staklene površine biti prekrivene crnim platnima na kojima ce se tijekom cijele veceri vrtjeti videoprojekcije VJ Trotila. U setovima ce, pak, biti svakakvog housea: minimala, progressivea, techa, tribala... Pocetak je u 23 sata, a party, na koji je upad jeftiniji ako sa sobom imate letak, trajat ce do 7 sati.

Clanovi udruge E-artist najavili su i vec tradicionalnu Robertinu rodendansku zabavu humanitarnog karaktera koja ce se, uz brojne DJ-e, održati 14. svibnja u Povijesnom muzeju Istre na Kaštelu. Buduci da se Roberta's Birthday dosad održavao u Fort Bourguignonu, iskoristili su ovu priliku da Gradu Puli upute pitanje "Što je s Fort Bourguignonom?" jer, kako kažu, upravo to pitanje njima cesto postavljaju dosadašnji posjetitelji programa u toj tvrdavi.


Podijeli: Facebook Twiter