Glasanje za jedan od tri projekta McDonald's

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Tvrtka McDonald's Hrvatska pokrenula je nacionalni projekt društvene odgovornosti prema lokalnim zajednicama u kojima posluje. Vraćanje dijela dobiti kroz društveno vrijedne projekte jedno je od temeljnih načela kompanije na globalnoj razini, poručuju iz tvrtke. Da bi projekt bio svrsishodan, u suradnji s gradskim vlastima Grada Pule, ali i Splita, Šibenika i Rijeke, McDonald's je prikupio prijedloge podrške zajednici u skladu s prepoznatim zahtjevima i potrebama građana.

Građani Pule moći će tako do 18. prosinca u pulskom McDonald'su izabrati između tri predložena projekta - nabave kombiniranog dječjeg igrala za dječji vrtić "Centar", nabave igrala za rekreativnu površinu na šetalištu Lungomare i uređenja trim staze kod crkve na Vidikovcu. Prijedlozi će biti navedeni na informativnim lecima koji će biti dostupni svim posjetiteljima, a uključivanjem građana u izbor projekta McDonald's im želi pružiti mogućnost da sami odluče i doprinesu kvaliteti života u svojoj zajednici.

"McDonald's je rano prepoznao važnost suradnje s lokalnom zajednicom u kojoj se nalaze naši objekti, a ovaj projekt još je jedan način da se odužimo našim posjetiteljima na njihovoj vjernosti. Posebno nas veseli što će upravo građani birati projekte koje ćemo realizirati jer su i namijenjeni njihovoj dobrobiti", naglasio je Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna Hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald's za Hrvatsku. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter