Glasaj za SMS, izbaci svoj bijes


"Politika ispred struke", "Riječi a ne djela" te "Budućnost je u starosti" krilatice su s kojima se poigrava zdravim razumom hrvatskih birača Sasvim mala stranka ili SMS, za koju predsjednik Tomislav Pulić kaže da je nedavno registrirana kao 308. stranka u Hrvatskoj. Novinarima su se predstavili u utorak u Balama - Robert Zuber, novinar i dokumentarist, potpredsjednik je stranke; poznati radijski voditelj i publicist Vojo Šiljak u SMS-u predstavlja Ministarstvo Božjih pripravnika; Tomislav Pavleka, organizator jazz festivala u Balama i pasionirani jedriličar, vodi Ministarstvo pomorstva, otoka i koncesija; a Biljana Čakić na čelu je Ministarstva sreće koje pokriva financije, prirodne i umjetne resurse.

Podršku im je putem video-linka dao i Đelo Hadžiselimović, također član SMS-a, te poručio: "Ovo je najbolja stranka u Hrvatskoj s obzirom na konkurenciju i činjenicu da ju je odabrao Đelo Hadžiselimović". Zuber već neko vrijeme o SMS-u i političkoj sceni u zemlji razgovara sa svojim gostima u "Toro caffeu", a u Balama su branili originalnost svog lova na Pokemone kojim su na svojoj Facebook stranici krenuli u potragu svih potraga - za političarima koji ispunjavaju predizborna obećanja.

- Na pragu smo ulaska u hrvatski Sabor gdje ćemo okrenuti situaciju u korist birača koji su nesigurni ili prosvjeduju svojim glasom protiv ozbiljnih i dosadnih političara ispraznih obećanja, koji posljednjih 25 godina brinu o tome da su birači trajno nesretni, poručuju SMS-ovci koji su u svom programu zacrtali zahtjeve za bezuvjetnim osobnim dohotkom i besplatnom komunikacijom za sve. Za sebe kažu da su samosvjesni, samodopadni i originalni, što žele potvrditi i naslovima programskih spotova - "SMS obećanje", "SMS sučeljavanje" i "SMS u potrazi za principijelnim političarem". U potragu pak za glasačima kreću sa sloganom "Glasaj za SMS, izbaci svoj bijes".

Prema Registru političkih stranaka u Hrvatskoj, osnovani su 26. srpnja ove godine u Velikom Trgovišću, rodnom mjestu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. (D. P.)


Podijeli: Facebook Twiter