Glas Istre vas vodi na hokej u Arenu

Arena se sprema za ledeni spektakl (M. ANGELINI)
Arena se sprema za ledeni spektakl (M. ANGELINI)

Glas Istre, u suradnji s organizatorima "Arena Ice Fever Pula MMXII", KHL Medveščak Zagrebom i PRiredba Studijom, nagradit će četiri čitatelja po jednom ulaznicom za hokejašku utakmicu u petak (Medveščak - Olimpija) i četiri čitatelja za hokejašku utakmicu u nedjelju (Medveščak - Capitals).

Sve što trebate učiniti je sakupiti tri kupona, koje objavljujemo 10., 11. i 12. rujna, ispuniti ih unijevši ime, prezime i adresu, te ih donijeti na adresu Glasa Istre novine (Riva 10, Pula) s naznakom "Hokej" najkasnije do 13. rujna u 15 sati kada će biti izvlačenje. Imena dobitnika objavit ćemo 14. rujna u tiskanom izdanju Glasa Istre.

Uz hokejske utakmice Arena Ice Fever Pula MMXII, organizatori će na gradskom parkiralištu Karolina, odmah nadomak pulske Arene, oformiti i veliki zabavni park tzv. Circus Maximus s raznim zabavnim, glazbenim i sportskim sadržajima u čijem će programu tijekom boravka u Puli sudjelovati i hokejaši Medveščaka.

Otvorenje Circus Maximusa predviđeno je za četvrtak 13. rujna 2012. u 18 sati, a uveličat će ga hokejaški zagrebačkog Medveščaka i njihovi gosti, dok je predviđena je i revijalna nogometna utakmica između gradske uprave i vodstva Medvjeda.

Nakon otvorenja Circus Maximusa i zanimljive malonogometne utakmice, 500 najsretnijih Puljana dobit će jedinstvenu priliku da od 21:15 do 22.15 sati dožive nezaboravno iskustvo, obuju klizaljke i prvi put kližu u Areni. Broj onih koji će klizati u Areni je ograničen jer organizator, naime, posjeduje toliki broj pari klizaljki.

Najveće zanimanje, uz hokejaške utakmice, svakako će izazvati malonogometni turnir organiziran u suradnji s pulskim malonogometnim klubom Veruda. Turnir će se održati od 14. do 16. rujna na Circus Maximusu, na terenu dimenzija 22 x 14 m, a izgledom će biti isti kao hokejaški teren s hokejaškim golovima. Grupna faza turnira održat će se 14. rujna, dok je završnica turnira predviđena za 15. rujna kada će se podijeliti vrijedan nagradni fond u ukupnoj vrijednosti od 15 tisuća kuna. Završni dan turnira 16. rujna, pak, namijenjen je najmlađima sportašima.

Usto će se na Karolini održavati različiti programi, partyji iznenađenja uz renomirane glazbenike, DJ pultevi, koncerti, te veliki TV ekran za direktno praćenje zbivanja u Areni. Ulaz na sva događanja na Circus Maximus bit će besplatan, uz, najavljuje organizator, prigodne cijene hrane i pića kako bi se prostor učinio centrom zbivanja tijekom trajanja spektakla pulske ledene groznice.( G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter