Glas Istre uručio skuter Vanessi Carta

Vanessa Carta s osvojenim skuterom Glasa Istre (Dejan ŠTIFANIĆ)
Vanessa Carta s osvojenim skuterom Glasa Istre (Dejan ŠTIFANIĆ)

Vanessa Carta iz Pule, dobitnica druge nagrade netom održane jubilarne 100. nagradne igre Glasa Istre, jučer je ispred salona HP motori preuzela ključeve svog novog skutera Derbi Boulevard 50 2T. Presretna zbog nagrade, 18-godišnja Puljanka zahvalila se na njoj te rekla da će odsad pa nadalje igrati svaku slijedeću nagradnu igru Glasa Istre jer je dobitak moguć!

- Oduševljena sam s nagradom, nisam mogla vjerovati kada me mama tog jutra probudila i rekla mi da sam dobila skuter, rekla nam je 18-godišnja Carta koja upravo završava četvrti razred Gimnazije i priprema se za upis na fakultet.

Kazala nam je da će joj skuter dobro doći za brži dolazak i odlazak na nastavu te da je postala "glavna faca u školi". Veli da su joj se već svi frendovi predbilježili da ih vozi. Otkrila nam je i da je glavni "krivac" za njezinu nagradu zapravo nona Slavica koja je uredno skupljala kupone Glasa Istre te ih poslala na njezino ime. Kaže nam da se u njezinoj obitelji Glas Istre redovito kupuje te da se imena na kuponima izmjenjuju.

- Budući da sam u srpnju imala rođendan, nona je odlučila poslati kupone ovaj put na moje ime iako nije bio moj red, rekla je kroz smjeh Vanessa te preuzela ključeve skutera.

Kaže da upravo završava polaganje vozačkog ispita te da će taman dobiti dozvolu i za skuter. Prvu vožnju na novom limenom ljubimcu Vanessa će odraditi odmah nakon dobivanja dozvole, a u međuvremenu će u salonu HP motori, ovlaštenom prodavatelju i serviseru za marke Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia i Moto Guzzi odabrati opremu za skuter poput kacige ili jakne. Dobitak nagrade proslavit će s prijateljima i obitelji, a mi joj želimo sretan put i još puno rođendana i nagrada. (Nera SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter