Glas Istre proglašava sportaša godine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sutra (petak) u 11 sati u velikom šatoru na pulskoj Portarati vaš i naš list Glas Istre 44. put proglasit ce najbolje sportaše Istarske županije. Ovim se izborom Glas Istre nakon niza godina vratio u Pulu. Naime, nakon nekoliko uzastopnih proglašenja na istocnoj strani poluotoka, u Rapcu i Raši, te lanjskog na zapadnoj obali, u Porecu, vratili smo se u najveci istarski grad.

Ovog je puta Glas Istre izbor najboljih sportaša za 2011. godinu spojio s još jednom svojom tradicionalnom manifestacijom, izvlacenjem dobitnika nagradne igre koje ce uslijediti u istom šatoru nakon što budu poznati najbolji sportaši Istre.

Vec tradicionalno, u izboru najboljeg sportaša, sportašice, momcadi i ekipe novinari sportske redakcije vodili su se iskljucivo ostvarenim rezultatima na velikim domacim i inozemnim natjecanjima u seniorskoj konkurenciji. Lani su najboljima proglašeni Damir Buric, Marijana Liovic, biciklisti Loborike i rukometašice Arene. Svi su oni u konkurenciji i ove godine, ali hoce li i ovoga puta netko od njih biti i najbolji, saznat ce se sutra.

Pored biranja najboljih u ove cetiri kategorije, proglasit cemo i najboljeg sportaša s invaliditetom i najboljeg mladog sportaša. Ti su naslovi lani pripali Mikeli Ristoski, odnosno Teu Coricu. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter