Glas Istre: Pregovori se nastavljaju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon prekida štrajka djelatnika Glasa Istre novine d.o.o., cemu je prethodio pristanak Uprave na nastavak kolektivnog pregovaranja, u srijedu su zajedno za stol sjeli predstavnici Sindikata novinara Hrvatske-podružnica Glas Istre i predstavnik Uprave Albert Faggian.

Komentirajuci nastavak pregovora, Faggian je izjavio da dok oni traju ne bi bilo korektno otkrivati detalje i naglasio da je to stvar dviju pregovarackih strana.

- Prilicno sam zadovoljan sastankom i sada je nužno uciniti sve predradnje kako bi pregovori mogli biti konstruktivni. Uprava ce prezentirati financijske rezultate o poslovanju, što smo zapravo i cijelo vrijeme nudili. Te cemo podatke dostaviti sindikatu. To je sve što zasad mogu reci a da ne povrijedim interese druge strane, naglasio je Faggian.

Sindikalna povjerenica Maša Jerin rekla je da sindikat dok traju pregovori nece davati izjave za javnost jer bi to bilo u suprotnosti pregovaranja u dobroj namjeri. Predstavnici sindikata i Uprave vec su odredili termin za nastavak pregovora te ce za pregovaracki stol ponovno sjesti iduce srijede.


Podijeli: Facebook Twiter