Glas Istre najbolji u odbojci na pijesku

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Ovog je vikenda na plaži Martulina u Peroju održan već tradicionalni, šesti po redu turnir u odbojci na pijesku na kojem nastupaju predstavnici gotovo svih medijskih kuća na području Istarske županije.

Ovaj je put prvo mjesto osvojila ekipa Glasa Istre u sastavu Ivica Cerovac, Manuel Angelini, Ana Šimić, Sandra Zrinić Terlević, Goran Rojnić i Nera Softić. Oni su u napetom finalnom dvoboju u dva seta pobijedili ekipu TV Istre, za koju su igrali Ana Pisak, Ivana Nežić, Sandi Kurelić, Robert Jedrejčić i Nenad Karleuša.

Gradonačelnik Vodnjana Klaudio Vitasović pobjednicima je darovao pehar i butelje vina. Treće mjesto osvojila je ekipa Radio Istre, koja je u polufinalnom dvoboju savladala ekipu Press Stars, sastavljenu od djelatnika različitih medijskih kuća.

U višesatnom natjecanju sudjelovale su još i ekipe RTL&Nove TV, ekipa vijećnika Županijske skupštine te Grada Vodnjana kao domaćina, koji ovu manifestaciju organizira u suradnji s novinarom Hine Danijelom Sponzom. Nakon sportskog dijela, druženje se nastavilo do kasno u noć uz glazbu, piće, roštilj te noćno kupanje. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter