Gitarist Lynyrd Skynyrda pretrpio srčani udar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gary Rossington, gitarist američkog rock sastava Lynyrd Skynyrd pretrpio je srčani udar te se očekuje da će se u potpunosti oporaviti, a u međuvremenu bend je otkazao dva nastupa, piše Classic Rock Magazine.

Rossington, jedini živući član iz originalne postave benda, operiran je, a njegova obitelj zamolila je fanove putem facebooka da se mole za njega.

Putem te iste društvene mreže bend je stavio post u kojem navode da se očekuje da će se 63-godišnjak u potpunosti oporaviti te da otkazuju dva nastupa.

"Dok se Gary oporavlja nakon srčanog udara koji se dogodio prošli tjedan, želimo vas obavijestiti da otkazujemo dva nadolazeća nastupa. Povrat novca u cijelosti je moguć na prodajnim mjestima karata za koncerte u Terre Hauteu u Indiani i Mount Pleasantu u Michiganu. Nastupi su pomaknuti za iduću godinu. Gary se trenutno doma odmara te se očekuje da će se u potpunosti oporaviti", napisali su Skynardi na facebooku.

Rossingtonova kći Mary Elizabeth objavila je vijest o očevu stanju u postu na facebook fan stranici Ronnieja Van Zanta, pokojnog pjevača i osnivača sastava Lynyrd Skynyrd.

"Popravili su dva stenta koja su ugradili prije godinu dana kada je imao krvni ugrušak, ugradili treći stent u venu, a za dva tjedna idemo na ugradnju četvrtog. Ovog puta smo bili jako blizu toga da ga izgubimo te se molimo da će se uskoro razviti još bolje tehnike u borbi protiv srčanih bolesti", napisala je. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter