Gitarist benda Status Quo otpušten iz pulske bolnice

Rick Parfitt iz grupe Status Quo
Rick Parfitt iz grupe Status Quo

Nakon što je u subotu ujutro zbog problema sa srcem primljen na interni odjel pulske Opće bolnice, Rick Parfitt, gitarist poznatog engleskog benda Status Quo u ponedjeljak je dobio otpusno pismo u bolnici i navečer je avionom otputovao u Veliku Britaniju, doznajemo neslužbeno. Naši izvori ističu da Parfitt tijekom hospitalizacije bio jako zadovoljan osobljem u pulskoj bolnici.

Podsjetimo, zbog Parfittovih zdravstvenih problema, bend je morao otkazati koncert u pulskoj Areni koji se trebao održati u subotu navečer, a isto tako s popisa turneje Status Quo su morali izbrisati nastupe u Monte Carlu te po dva nastupa u Švicarskoj i Njemačkoj. Tako stoji i na službenim stranicama benda prema kojima su idući koncerti zakazani za 15. i 23. kolovoza u Ujedinjenom Kraljevstvu, nakon čega je ionako predviđena pauza od skoro tri mjeseca. Dan prije otkazanog nastupa u Puli, Status Quo su nastupili u Austriji.

Vidjet ćemo kako će novi zdravstveni problemi utjecati na karijeru benda, no nadajmo se da će se Parfitt oporaviti. Nije to prvi put da je imao problema sa srcem, još 1997. ugrađena mu je  četverostruka srčana premosnica. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter