Gipsy Kings i Simon Marlow za najluđu noć u godini

"Nocturno I", akrilik na lesonitu
"Nocturno I", akrilik na lesonitu

Nakon što je Turistička zajednica grada Rovinja prije dvije godine pokrenula i obnovila dočeke Nove godine na otvorenom, te na najluđe slavlje u godini pozvala Parni valjak, i tim oduševila ne samo Rovinjce već i sve fanove ovog kultnog banda, a godinu kasnije ugostila i najbolji glas zemlje, Rovinjca Tonija Cetinskog, treću godinu u nizu, odluka je pala na mega popularni bend The Gipsy Kings.

- U Novu godinu, Rovinj ulazi s internacionalnim zvijezdama, The Gipsy Kings, poznatim po svom atraktivnom glazbenom repertoaru. Vjerujemo da će svjetski poznata grupa svojom glazbom pridonijeti odličnom raspoloženju kako domaćih, tako i velikog broja stranih gostiju koji će novogodišnje blagdane dočeti u našem gradu, rekla nam je direktorica Turističke zajednice grada Rovinja, Odete Sapač.

No, sam uvod u najveseliju noć u godini bit će u znaku Simona Marlowa and The Rovinj Music Lab-a koji su za ovu priliku osmislili, po uzoru na lanjski, no ove godine još bogatiji i raskošniji doček i program posljednje noći u staroj godini. Tradicionalno, točno u ponoć raskošni će vatromet ispratiti staru i dočekati 2018. godinu, a potom kreće i show Gipsy Kingsa na otvorenoj pozornici, Trgu maršala Tita. Kao i protekle dvije, i ove godine doček na otvorenom u gradu svete Eufemije organizira Turistička zajednica Rovinj. (N. O. R.)


Podijeli: Facebook Twiter